Герої не вмирають…

Уже понад вісім років на території нашої країни триває війна. Майже рік Україна  чинить спротив повномасштабному вторгненню росії, яка нищить наш народ. Для українців свобода і гідність завжди були головними цінностями. Такими вони були і для випускника Полтавського навчально-виховного комплексу(ЗНЗ-ДНЗ) №16 Антона Грицая. Він був з тих, хто прагнув захищати свою Батьківщину, не дивлячись ні на які труднощі. Добровільно вступив до лав батальйону «Азов».

Антон був сміливим, чесним, відвертим, дотепним і веселим юнаком.  15 лютого 2015 року під час бою у селі Широкине Антон Грицай  загинув, до останнього подиху зі зброєю в руках захищаючи рідну землю. Війна забирає найкращих, але пам’ять про Антона буде жити вічно! Герої не вмирають!

У нашому освітньому  закладі було проведено години спілкування,  турнір з кульової стрільби між старшокласниками і педагогами, присвячений пам’яті Антона Грицая, вечір пам’яті, на якому директор НВК  Віктор Явтушенко висловив щирі слова співчуття мамі Героя.  

Підростаюче покоління буде  пам’ятати про те, якою ціною наша країна  виборювала право жити вільно і самостійно обирати свій шлях у майбутнє. Слава  Україні! Героям слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *