“Я буду жити в посмішках дітей, і в пам’яті – це знаю, не зітреться”

Пам’ять… Вона нетлінна і вічна… Пам’ять! Гірка пам’ять! Вона ніколи не згасне, особливо про тих, хто віддав  життя, захищаючи свою землю від ворога, захищаючи нас із вами.

15 лютого –  9 річниця з дня смерті  Антона Юрійовича Грицая, в минулому учня Полтавського навчально-виховного комплексу (ДНЗ – ЗНЗ) №16 з   1993 по 2004 роки, українського громадського та військового діяча, ультрас футбольного клубу «Ворскла», вояка полку «Азов» Національної гвардії України. Активна громадянська позиція юнака, почуття відповідальності за долю рідної землі, нерозривний зв’язок із нею, мужність, відвага і героїзм, з якими Антон захищав Батьківщину, вражає і захоплює. Завдяки таким Героям, як Антон, ми маємо змогу зустрічати кожен новий день і робити все можливе для допомоги ЗСУ та наближення Перемоги України над ворогом.

Ми мусимо пам’ятати про тих, хто поклав найцінніше – власне життя за Україну, за мир, і зробити все можливе, аби пам’ять про Героя жила вічно, щоб ця жертва не була даремною.

У нашому освітньому  закладі було проведено години спілкування,  традиційний турнір з кульової стрільби, присвячений пам’яті Антона Грицая. Герої не вмирають! Вони тут, з нами! Їхні  серця горять героїчним жовто-блакитним полум’ям!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *