Пишаємося!

Полтавський навчально-виховний комплекс (ЗНЗ-ДНЗ) №16 пишається досягненнями своїх учителів! Особливо вчителем фізики, Мироненко Людмилою Миколаївною, яка цього року стала переможцем І етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2024».

Людмила Миколаївна – креативна, ерудована педагогиня, яка вдало поєднує роботу вчителя та улюблену справу. На своїх уроках інтегрує фізичні знання з іншими предметами, застосовуючи інтерактивні форми та методи навчання. Велику увагу приділяє інформаційно-комунікаційним технологіям та проблемному навчанню https://poda.gov.ua/news/172750

Педагогиня з радістю ділиться своїми досягненнями з колегами. Завдяки щирості та відкритості вона згуртовує навколо себе колег-однодумців, надихає їх на творчі ініціативи.

На думку Людмили Миколаївни, фізика – чи не найважливіший предмет для повоєнної відбудови, адже наша країна потребуватиме великої кількості інженерів та науковців після перемоги.

Ми пишаємося та щиро радіємо за нашу колегу й бажаємо не втрачати оптимізму, завжди бути в пошуку цікавих ідей. Віримо, що сил і натхнення вистачить для підкорення нових вершин та перемоги в наступному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *