День відкритих дверей 2024

Школа єднає минуле й майбутнє
Школа –  це місце, де все незабутнє,
Школа –  це шлях багатьох поколінь.
Навіть не місце, точніше, наш дім…

Життя вирує в нашому навчальному закладі ! Кожен місяць особливий, кожен день навчання незвичний!

НВК №16 працює зранку до вечора, створюючи затишок і тепло для своїх учнів та педколективу, який працює творчо, збираючи під свій дах й у свої комфортні умови дітей, які, працюючи над собою змалечку, досягають високих і позитивних результатів!

Тому традиційно щороку в квітні НВК №16 гостинно відчинив двері для всіх охочих завітати до нашої шкільної родини.

Для гостей свята було підготовлено цікаву програму, захоплюючі майстер-класи, мініекскурсії та розважальний  флешмоб.

Велика увага батьків була зосереджена на нетиповій програмі науково-педагогічного проєкту “Інтелект України” в початковій та середній школі, яка реалізовується в нашому закладі з 2017 року для академічно-обдарованих дітей в умовах сучасного освітнього закладу. Вкотре батьки  впевнилися в тому, що даний проєкт відрізняється темпами здобуття знань, науковістю, доступністю та діджиталізацією поданої інформації.    

Особливо цікава програма була розроблена для  майбутніх першокласників: майстеркласи “Школи супергероїв”, в якій дошкільнята отримали пам’ятні подарунки та сюрпризи, а також проявили свої танцювальні здібності разом із зразковим хореографічним колективом “Зорепад”.

Наш НВК єднає учнівську молодь і дітей! Адже всі гості нашого навчального закладу, які відвідали захід «День відкритих дверей» – отримали неабияке задоволення та величезний заряд позитиву!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *