• «Смілива гривня»

    Учні 1-11 класів Полтавського НВК №16, як і всі українці, прагнуть жити і творити під мирним небом. Щоб наблизити перемогу і підтримати мужні ЗСУ, діти взяли активну участь у благодійній акції допомоги українській армії «Смілива гривня». Було зібрано 13 тисяч 347 гривень 30 копійок.Хай ці кошти допоможуть нашим захисникам боронити Україну від російських загарбників. Разом до Перемоги! Все буде Україна!

  • Всеукраїнський радіодиктант національної єдності “Дороги України “

    “Мова – ідентифікатор нації”. Під таким гаслом 27 жовтня 2023 року в День української писемності та мови педагогічна спільнота Полтавського НВК 16 долучилася до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності “Дороги України “. Це дало змогу кожному відчути себе невід’ємною частиною незламної української нації та доторкнутися серцем до її найдорожчого скарбу – рідної мови.

  • 12 жовтня 2023 року учні 11-А класу Полтавського НВК №16 зустрілися з провідними інспекторами Київського РВ філії Державної установи “Центр пробації” в Полтавській області Тимченком Євгеном та Ларіоновою Дарією. Гості розповіли учням про ризики, пов’язані з торгівлею людьми, як себе захистити та чому ця тема особливо актуальна під час воєнного стану. Також діти ознайомилися з специфікою роботи ДУ “Центр пробації” та змогли отримати відповіді на свої питання.

  • Налагоджуємо партнерство з батьками

    05 жовтня у Полтавському навчально-виховному комплексі (ЗНЗ-ДНЗ) №16 відбулися  збори голів батьківських комітетів груп д/п, класів та членів батьківського комітету НВК. У теплій атмосфері та дружній співпраці обговорювали нагальні проблеми, які турбували батьківську громадськість. Директор НВК  Явтушенко В.І. звернув увагу батьків на результати участі освітнього закладу у різноманітних проєктах, а також акцентував увагу на функціональній спроможності та кількісній потужності укриттів.  Крім того,  у зв’язку із воєнним станом, загрозою терористичних актів,  було детально обговорено питання щодо посилення пропускної системи освітнього закладу. Про права та обов’язки батьків здобувачів освіти розповіла на зборах інспектор ТОР УПП в Полтавській області старший лейтенант поліції Лемішко Я.А.  Для подальшої тісної співпраці з батьківською громадськістю було обрано…