• ЖИТИ – ЗНАЧИТЬ ВЧИТИСЯ! ІНТЕЛЕКТУ БУТИ!

    20 листопада 2023 року згідно річного плану в Полтавському НВК №16 було проведено засідання педагогічної ради за темою: «Організаційно-управлінські аспекти та особливості впровадження науково-педагогічного проекту «Інтелект України» в початковій та середній школі». Виступаючі вчителі початкових класів Свіколкіна В.А., Степаненко О.В., Сидоренко В.А. розкрили суть, зміст, принципи навчання за цим проєктом для академічно-обдарованих учнів. Учителі старших класів Блажко Н.Б., Іванко Л.А., Погрібняк Ю.М., Фисун С.А., Осипенко С.О., які протягом певного часу працюють в інтелект-класах, підтвердили, що проєкт «Інтелект України»  – одна з нетипових програм, де постає завдання виховати особистість, здатну для життєтворчої діяльності, що стане запорукою успіху в майбутньому в різних сферах діяльності. Педагоги поділилися досвідом роботи та наголосили на значимості…

  • Вітаємо випускника НВК!

    17 листопада 2023 року випускник НВК, студент групи П-411 ПНПУ Дорошенко Ігор був нагороджений ректорською відзнакою “Студент року – 2023”. Ігор брав активну участь у кафедральних та факультетських заходах, зайняв перше місце під час проходження І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади, яка проходила на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

  • День Гідності та Свободи

    21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи. Це день нагадує нам про прагнення українського народу до свободи попри будь-які перешкоди. Сьогодні учнівська та педагогічна спільнота Полтавського НВК №16 долучилася до флешмобу  #ЖовтаСтрічка  на знак підтримки незламних українців на тимчасово окупованих територіях. Єдність і свобода роблять нас гідними дітьми нашої держави. Нехай буде мирне небо над українською землею! Дякуємо ЗСУ, які мужньо боронять свободу України!

  • ВІТАЄМО!

    Вітаємо з блискучими перемогами у творчих конкурсах зразковий художній хореографічний колектив «Зорепад» Полтавського НВК №16: Міжнародний фестивальний центр «ARTFEST – PORTAL» – Гран-Прі (м. Полтава, 05.10.2023); Міжнародний фестивальний конкурс мистецтв «Зоряна Брама» – 17 перших місць у різних вікових категоріях за ансамблеві і сольні номери (м. Київ, 22.10.2023); Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Соняшник» –  4 Гран-Прі у номінації композицій та 13 призових місць за сольні номери (м. Київ, 12.11.2023).      Пишаємося високими здобутками наших учнів! Дякуємо за майстерність і професіоналізм керівнику колективу «Зорепад» Замчій Олені Петрівні! Успіхів, натхнення, творчості і позитиву! Так тримати!