Україна – країна нескорених

Українці – нація сильних, волелюбних і незламних людей, і наше прагнення перемоги й миру нездоланне. Це вкотре  доводять учні, педагоги та батьки Полтавського НВК №16, які в сучасних складних умовах спільними зусиллями 30 листопада 2023 року організували на підтримку ЗСУ зворушливе дійство – благодійний концерт «Україна – країна нескорених».

Члени учнівського самоврядування «Нове покоління» провели благодійний аукціон, на якому були представлені творчі роботи учнів та педагогів НВК, а також футбольний м’яч з особистим підписом капітана футбольної команди «Ворскла» В. Чеснакова.

У ході проведення благодійного концерту було зібрано 59 000 грн., які будуть передані на виготовлення дронів для 100-го механізованого батальйону 61-ї окремої механізованої бригади.

Щиро дякуємо ЗСУ за можливість жити й працювати на рідній землі, навчати і навчатися, плекати таланти, робити добрі справи в рідному НВК. Велика подяка всім учням, батькам, педагогам, які долучилися до проведення такого важливого заходу, щоб наблизити нашу перемогу. Нехай наші діти зростають під мирним небом і нехай у них буде щасливе завтра. Все буде Україна!!! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *