ЖИТИ – ЗНАЧИТЬ ВЧИТИСЯ! ІНТЕЛЕКТУ БУТИ!

20 листопада 2023 року згідно річного плану в Полтавському НВК №16 було проведено засідання педагогічної ради за темою: «Організаційно-управлінські аспекти та особливості впровадження науково-педагогічного проекту «Інтелект України» в початковій та середній школі».

Виступаючі вчителі початкових класів Свіколкіна В.А., Степаненко О.В., Сидоренко В.А. розкрили суть, зміст, принципи навчання за цим проєктом для академічно-обдарованих учнів. Учителі старших класів Блажко Н.Б., Іванко Л.А., Погрібняк Ю.М., Фисун С.А., Осипенко С.О., які протягом певного часу працюють в інтелект-класах, підтвердили, що проєкт «Інтелект України»  – одна з нетипових програм, де постає завдання виховати особистість, здатну для життєтворчої діяльності, що стане запорукою успіху в майбутньому в різних сферах діяльності. Педагоги поділилися досвідом роботи та наголосили на значимості НПП  «Інтелект України» в умовах сучасного освітнього закладу. Зокрема впевнилися в тому, що проєкт відрізняється з поміж інших методик темпами здобуття знань, ілюстративністю, науковістю, доступністю, діджиталізацією поданої інформації. Під час роботи на уроках за програмою «Інтелект України» у дітей відбувається потрійне сприйняття матеріалу: бачу, чую, роблю (творю, перетворюю). Це дає кращі результати в навчанні, засвоєнні нового матеріалу, вихованні успішних та позитивних учнів – майбутньої інтелектуальної еліти нашої держави.

По закінченню педради було прийнято відповідне рішення щодо подальшого впровадження , реалізації науково-педагогічного проекту «Інтелекту України».

ЖИТИ – ЗНАЧИТЬ ВЧИТИСЯ!       ІНТЕЛЕКТУ БУТИ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *